Reacties

35 Responses so far.

 1. Jan Poppelaars schreef:

  Marc heeft bij ons dit jaar de zoldermuur,de badkamer,de drie slaapkamers,de overloop van de eerste verdieping,de twee trapopgangen en alle plafonds van de gehele bovenverdieping gestuct/behandeld. Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden over de door Marc uitgevoerde werkzaamheden.
  En omdat wij zo te spreken zijn over zijn werk, mag hij in 2011 de gehele benedenverdieping komen stucen.
  Indien je voor kwaliteit kiest,kies dan deze stucadoor.

 2. Joerie en Bianca van Schijndel schreef:

  Marc Wolfs, de eigenaar van Quality Stuc, doet zijn naam eer aan! Kwaliteit staat voorop bij hem. Hij werkt secuur, laat het netjes en schoon achter en het belangrijkste dat wij hebben ervaren is dat bij Quality Stuc afspraak echt afspraak is. In ons nieuwbouwhuis springt 1 muur er in het bijzonder uit. En deze is afgewerkt met betonlook. Strak, modern en ‘net even anders’. Een echte eyecatcher. Quality Stuc is van alle markten thuis op stucgebied, wij bevelen hem ten zeerste aan.

  Joerie en Bianca van Schijndel, Reeshof (Tilburg)

 3. Dre Storimans schreef:

  Marc heeft een aantal reparatie-stucwerken verricht bij de verbouwing van mijn woonhuis. Deze werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Ook de afspraken zijn volledig nagekomen. Al bij al ben ik zeer tevreden over de door hem gedane werkzaamheden en kan ik hem van harte aanbevelen. Succes!

 4. Ronnie & Christel Maas schreef:

  Zo’n 2 jaar geleden heeft Marc bij ons de keukenmuren voorzien van stucwerk. Hij heeft dit heel netjes gedaan, daarnaast zorgt hij ervoor dat er geen rotzooi achter blijft!!! Onlangs hebben we een lekkage gehad waardoor de muren in de gang er niet meer uitzagen….Quality stuc gebeld en binnnen de kortste keren zag onze gang er weer spik en span uit! Marc bedankt! Wil je kwaliteit voor een goede prijs dan moet je bij Quality Stuc zijn….

 5. Randy & Gwendy van Bilderbeek schreef:

  Marc heeft in een paar dagen tijd onze huiskamer en keuken gestuct. We zijn erg tevreden over het resultaat. Het plafond en de muren zien er weer strak uit! Er is heel precies en vooral netjes gewerkt. Voor kwaliteit ben je bij Marc op het goede adres.
  Randy & Gwendy van Bilderbeek

 6. Anneke en Kees Kwaaitaal Oirschot schreef:

  Marc heeft in oktober dit jaar ons appartement gestuct. Hij heeft een uitstekende indruk achter gelaten, zowel qua hardware (werk) als qua software (houding, gedrag en netheid). Wij hebben hem aanbevolen voor werkzaamheden aan het huis van onze dochter.

 7. Patrick en baukje Maijen schreef:

  Marc heeft agelopen december bij ons de woonkamer gestuct. In 2 dagen hadden we een hele andere woonkamer, die er super netjes en strak uitziet. Dit alles is gerealiseerd zonder enige onnodige rotzooi en door zeer proffesionele werkwijze. We genieten er nog elke dag van! Het is zeer zekere een aanrader, Marc bedankt! Groetjes Patrick en Baukje Maijen

 8. Nico en Esther Doornbos schreef:

  Prettige samenwerking, hij denkt ook mee naar mogelijke oplossingen. Werkt erg schoon en opgeruimd. Komt zijn afspraken na en levert secuur en net werk.We zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

  Mvg Nico & Esther

 9. Hultman schreef:

  Quality stuc doet zijn naam eer aan.
  Het plafond is geweldig gestuct door Marc.
  Alles is ook zo netjes achtergelaten. Echt een aanrader!

  Toos en Ruud Hultman.

 10. menco schreef:

  In andere reacties op het werk van Marc is al melding gemaakt dat hij netjes en secuur werkt en vakwerk aflevert.

  Ik wil hieraan iets anders toevoegen namelijk de prijs.

  Marc is niet de allergoedkoopste stucadoor die men kan vinden maar ook niet de duurste wat aangeeft dat zijn tarieven marktconform zijn.

  Wat mij bij een verbouwing opvalt dat juist bij het ‘meerwerk’ een forse prijs wordt gerekend.
  Marc heeft dat bij het meerwerk uitgevoerd in de Blaak (Tilburg) juist niet gedaan: ook hiervoor vroeg hij een nette prijs.

  Dit maakt Marc in mijn ogen een topstucadoor die hoog scoort qua prijs/kwaliteit-verhouding.

  Marc: bedankt voor de plezierige samenwerking!

 11. Natalie schreef:

  Eindelijk tijd met een bak koffie op de bank geniet ik van onze mooie muur. En dat na meer dan een jaar. Ja, het ziet er geweldig uit de beton look muur. Iets wat niet veel mensen hebben. Inderdaad kan ik als klant beamen dat het werk met tevredenheid is opgeleverd. Netjes werken en ook sociaal erg klant vriendelijk. Wij blijven genieten en quality stuc bedankt!
  Groetjes Jeroen en natalie

 12. Robert Soethout schreef:

  Marc maakt in alles zijn belofte waar. We hadden een strakke planning en hoge eisen als het gaat om de kwaliteit. Het resultaat is op beiden perfect. Strakke muren en dito plafonds. Super secuur maar ook flexibel en meedenken in oplossingen.
  Dit resultaat is voor ons elke euro waard. Complimenten aan Marc.

 13. Saskia schreef:

  Marc heeft wederom prachtig stucwerk afgeleverd vandaag! Ik had al eerder gebruik gemaakt van zijn vakkundigheid en ook dit keer zag het er weer top uit. Behalve de goede kwaliteit valt het mij op dat Marc goed meedenkt en vertrouwen wekt in de manier waarop hij dingen aanpakt.
  Hij komt zijn afspraken na en rekent een hele schappelijke prijs. Top. Ik kan hem zeker aanbevelen!

 14. Thea & Jan Poppelaars schreef:

  Aanvulling op mijn reactie d.d. 10-10-2010:
  Mark heeft in mei 2011 nu onze gehele benedenverdieping gestuct. Plafonds en muren van keuken,woonkamer,toilet en tweemaal een hal zijn prachtig gestuct. Strak en glad.
  Prima vakwerk.
  Chapeau Mark

 15. Marlies Verwijmeren schreef:

  Wat moet je als je stucadoor je laat zitten? Dan bel je Mark!! 9 dagen na mijn telefoontje was de slaapkamer van mijn zoon klaar! Geweldig Mark. Vakwerk en begrip!

 16. geert toemen schreef:

  Marc heeft bij ons bijna het gehele huis gestuct. We wilden het stucwerk heel glad en dat is hem voortreffelijk gelukt.
  Hij neemt de tijd voor zijn werk, doet alles geordend en netjes, plakt alles van te voren af en strijkt net zo lang door totdat het superglad is!
  Hij komt zijn afspraken altijd na en de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed.Ik zou hem aan iedereen die kwaliteit zoekt willen aanbevelen!

 17. mevrouw schellekens schreef:

  Marc heeft mijn gehele apartement gestucadoord, super mooi netjes en de spachtelputz zit er super strak tegen aan.
  hij denkt zeer goed mee, doet ook extra werk dit zeg ik omdat ik op leeftijd ben en zelf niet veel kan, dit heeft marc voor mijn gedaan.
  ik heb verschillende stucadoors gehad, maar Qualitystuc springt er voor mijn echt stukken er boven uit.
  ik beveel hem dan ook zeker aan.
  bedankt marc voor het werk en de prettige omgang.
  groetjes mevrouw schellekens

 18. Lieke en Jan schreef:

  Marc heeft in juni op onze benedenverdieping, plafond en muren gestucadoord en de wanden ook nog van spachtelputz voorzien. Marc verzorgt zijn werk tot in de puntjes en afspraak is afspraak bij hem. Marc hartstikke bedankt voor het puike stukje werk.

 19. Ron en Nicolle Mutsaers schreef:

  Mark komt zijn afspraken goed na,werkt netjes en laat zijn werk terrein netjes achter….markt bedankt weer.de volgende keer weten we je zeker weer te vinden….

 20. rené & miranda de groot schreef:

  Marc,
  Je bent een aanrader voor iedereen,niet alleen voor het vak maar zeker voor het afwerken van vragen al bij al een goede service!niets is teveel.

 21. Frans van Os schreef:

  Marc heeft begin mei dit jaar mijn hele beneden verdieping gestuct. Plafond met lijst en alle wanden. Wat een prachtig werk heeft ie bij mij geleverd! Echt toppie!!
  Zo super strak alles gesmeerd dat zelfs de schilders er ook van onder de indruk waren van de geleverde kwaliteit.
  Al met al nu alles gestuct en geschilderd is ziet het er prachtig uit. Marc nogmaals dank voor de kwaliteit en de hele fijne samenwerking!!

 22. Roy Coehorst schreef:

  Marc, heeft in mei van dit jaar mijn volledige beneden verdieping plus een aantal slaapkamers gestuc. Ik wilde strak stucwerk, nou dat is gelukt. Het is niet strak, maar super strak !! Helemaal top. Naast het geleverde vakwerk, heeft Marc ook ontzettend netjes gewerkt. Hij heeft iedere dag weer alles opgeruind en bijna brandschoon achter gelaten. Marc…wij zijn meer dan tevreden…bedankt !!

 23. Firma Bergsma schreef:

  Onlangs heeft Marc in ons bedrijfspand reparaties en stucwerk uitgevoerd. Wij zijn superblij met het eindresultaat. Het grote voordeel is dat Marc zo ontzettend netjes werkt dat je niet een poetsploeg kunt inschakelen na voltooiing van de werkzaamheden. Marc werkt heel secuur, netjes en laat je pand schoon achter. Ook de prijs is goed. Wij bevelen Marc absoluut aan.

 24. Eloi Zieltjens schreef:

  Onlangs hebben wij een bungalow gekocht. De gehele woning is voorzien van nieuw stucwerk. Zoals andere reacties / ervaringen al aangeven werkt Marc netjes en schoon en het eind resultaat is inderdaad super strak. Daar zijn wij heel erg blij mee.
  Wij krijgen dan ook vele complimenten hier over.
  Marc is een zeer bekwame vakman en wij hebben hem ook ervaren als een buitengewoon prettig persoon. Marc is betrouwbaar, komt zijn afspraken erg goed na en ook voor bouwtechnisch ideeën kun je bij hem terecht.
  Ondanks dat stukadoorswerk zware ambacht is en “veel stof happen is”, heeft Marc altijd goede zin.
  Quality Stuc is een echte aanrader.

 25. Fam. Van Hest schreef:

  Onlangs heeft Marc van Quality Stuc onze woning voorzien van super strak stucwerk.
  Wat een vakwerk, superblij met het eindresultaat!
  Marc komt zijn afspraken na en werkt erg netjes.
  10 punten voor Quality Stuc.
  Een echte aanrader

 26. Aad en Helma schreef:

  Vandaag heeft Mark zijn vakwerk bij ons afgemaakt. Mooie superstrakke wanden en plafond! Heel blij mee. De ruimte ook netjes opgeleverd. Mark komt zijn afspraken na en is goed bereikbaar. Mark we zullen je zeker bij onze vrienden en familie aanraden. En bij een volgende klus bellen we je weer.
  Aad en Helma

 27. Jan en Henny schreef:

  Marc, je hebt goed werk afgeleverd bij ons. We zijn dik tevreden en zullen je zeker aanbevelen bij degenen die een stucadoor nodig hebben.

 28. fam. klijn schreef:

  Marc heeft onze woning geheel gestukadoord hij is super in zijn werk , denkt ook overal met mee. ook al heeft het niks met zijn werk te maken.
  wij vinden hem super tof , betrouwbaar , een vakman en heel fijn in de samenwerking.

 29. Ellen schreef:

  Marc levert echt vakwerk! Is super professioneel, betrouwbaar en denkt graag met je mee. Alles wordt tot in detail goed en netjes afgewerkt. Qualitystuc maakt zijn naam echt meer dan waar!

 30. Sandra Molenschot schreef:

  Marc heeft het hele huis bij ons gestukadoord, het was de bedoeling beneden en een gedeelte boven, maar hij levert super mooi vakwerk, dat wij besloten hebben om het hele huis te laten doen.
  Marc komt altijd op tijd en hij is ook super gezellig om de hele dag om je heen te hebben, op zijn tijd een geintje en daar houden wij zelf ook wel van.
  Wij kunnen Marc zeker aanbevelen, hij denkt goed met je mee, en is eerlijk in wat wel mooi is en wat niet mooi is.

  Echt super bedankt voor je mooie vakwerk en de gezelliheid.

 31. Tich Luu Lu schreef:

  Strak is de enige juiste woord die bij onze muur past. De eerste zin dat onze buren zeggen als ze binnen lopen luidt: wat ziet de muren er strak uit.
  Marc, bedankt voor je uitstekende werk. Wat we ook zeer prettig vinden, is dat hij ook tips geeft aan de verbouwing. Marc heeft zijn “Quality Stuc” met verve hoog gehouden.
  Super!!!!

 32. Baelemans schreef:

  Een goede stukadoor die mooie en goede kwaliteit aflevert, secuur werkt en erg vriendelijk is.
  Hij komt zijn afspraken na en werkt hard.
  Wij zijn erg tevreden met zijn werk en raden hem dan ook zeker aan.

 33. Mutsaers schreef:

  In oktober/november ’21 heeft Marc onze nieuwbouw woning voorzien van kei strakke, egale muren. Marc heeft oog voor detail en handelt daar ook echt naar. Quality levert hij zeker! Ook hebben wij een top ervaring op gebied van communicatie. Telefonisch goed bereikbaar, belt terug als hij je oproep heeft gemist. Een en al super.

  Wij zijn erg tevreden! Bedankt Marc. Ik raad andere mensen graag aan contact met je op te nemen voor het stucen van hun muren.

 34. Maarten de Graaff schreef:

  Maarten de Graaff

  Vriendelijke stukadoor. Komt afspraak na! Goede prijs kwaliteitsverhouding. Hij overlegd goed tijdens zijn eerste opdracht kijk bezoek, denkt mee, geeft tips omtrent de mogelijkheden betreffende de stukadoor klus en werkt met professioneel materiaal. Bij mij thuis ging het om het stukadoren van de keuken met velen hoeken, randjes en kantjes maar voor Marc geen probleem. Keurig netjes afgewerkt en alles netjes schoon achtergelaten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
  Door goede ervaring zou ik deze stukadoor zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Deze stukadoor, Marc, heeft de klus vakkundig en netjes uitgevoerd. Dik tevreden! en zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuwe stukadoor klus mij in thuis!

  Maarten de Graaff uit Tilburg. Een zeer tevreden klant…

 35. Jeroen en Christel Daniels schreef:

  Zeer netjes, komt afspraken na en denkt mee. Marc heeft onze huiskamer en hal gestuct en zijn zeer tevreden over het resultaat. Marc bedankt voor deze prettige samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *